Annons:

Europeiska får ny vd

Kenneth Sandén avgår från vd-posten på Europeiska och efterträds av Dr Johannes von Hulsen.

Vid årsskiftet avgår Europeiskas vd Kenneth Sandén och efterträds av Dr Johannes von Hulsen från koncernens ERV:s huvudkontor i München.
– Under mina drygt tio år som vd för Europeiska har bolaget förändrats och utvecklats på ett fantastiskt sätt. Vi har vuxit oss nästan dubbelt så stora, har dubbelt så många anställda och är verksamma på flera olika områden med en mycket starkt internationell profil. Med andra ord står bolaget mycket starkt rustade för framtiden och jag ser med stor optimism fram emot att följa Europeiskas utveckling framöver, säger Kenneth Sandén, försäkringsbolaget Europeiska.
 
Dr Johannes von Hulsen, som senast ansvarat för koncernens samordning av den internationella verksamheten, tar formellt över vd-ansvaret den 1 januari.
– Sverige har hela tiden varit en nyckelmarknad för ERV Group i Europa. Jag är imponerad över hur Europeiska framgångsrikt har lyckats bredda sin affärsmodell samtidigt som företaget haft en bra tillväxttakt. Det ska bli spännande och roligt att ansluta till Europeiska och tillsammans med medarbetarna bygga vidare för att klara alla framtida utmaningar, säger Dr Johannes von Hulsen.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024