Annons:

Säfsen satsar på spa

Säfsen Resort bygger ut sin relaxavdelning till ett spa med vildmarkskänsla. 

Säfsen Resort satsar på en ny spaverksamhet. I år byggs relaxavdelningen ut med fler behandlingsrum, ett nytt spabad, upprustning av miljön och ett nytt behandlingskoncept. Det handlar om investerar om cirka en miljon kronor.
 
– Spaverksamhet är något som våra kunder efterfrågar allt mer. Många vill kombinera en aktiv semester med avkoppling och njutning och vi har optimala förutsättningar för detta. På vårt spa ska man kunna göra behandlingar utöver det vanliga och med naturen som röd tråd. Vi ska helt enkelt utnyttja det som redan är unikt för oss och lyfta in det i vår nya spaverksamhet, som nu är under utformning, säger Jonas Andersson, nytillträdd anläggningschef på Säfsen Resort.
 
Det nya spat är en viktig del i en stor satsning mot både privat- och företagsmarknaden. Med fler aktiviteter och evenemang, ett nytt konferenserbjudande och en ny organisation vill Säfsen Resort ha fullt 365 dagar om året. Ett nytt spa är en långsiktig satsning för att stärka positionen inom mötes- och upplevelseindustrin.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024