Annons:

Choice bygger stort konferenshotell utanför Malmö

24 000 kvadratmeter spa och bad, minst 300 rum och närhet till två golbanor ska den 69 000 kvadratmeter stora resortanläggningen ha.

Nordic Choice Hotels har sedan tidigare ett Comfort-hotell, ett Quality-hotell och ett Clarion Collection-hotell i Malmö och Lund. Under 2014 öppnar dessutom Clarion Hotel & Congress Malmö med en konferenssal på nästan 5 000 kvadratmeter och 44 rum. Nu kommer även en resortanläggning att byggas i Skåne, skriver Travel News Norge.
 
Den 69 000 kvadratmeter stora anläggningen kommer att bli en del av Quality Resort-kedjan och etableras i byn Bara utanför Malmö. Anläggningen ska bestå av 200 lägenheter, bad och spa, plus ett konferenshotell med minst 300 rum. Intill ligger golfbanan PGA National och Sweden
 
– I Nordic Choice älskar vi allt som är stort. Detta var på god norska en once in a lifetime-möjlighet. Hotell i dag är något mer än en säng att sova i och allt fler ser på hotellet i sig självt som ett resmål. Resorthotell blir en spännande marknad framöver, säger Petter A Stordalen, ägare och styrelseordförande i Nordic Choice Hotels.

Kommentarer är stängda.