Annons:

Lowcostravel lanserar hotellsajt för resebyråer och arrangörer

Lowcost Travel Group, som inlett en satsning i Skandinavien, lanserar sin hotellbokningssajt för svenska resebyråer och researrangörer, lowcostbeds.se.

Den nya hotellbokningssajten, som även kan integreras med resebyråernas egna system, erbjuder mer än 120 000 hotell, varav 25 000 på de populäraste sol och bad- och storstadsresmålen är översatta till svenska. Ute hos konkurrenterna kommer lowcostbeds.se att konkurrera med andra hotellbokningsverktyg som Braathenägda Sunhotels och Kuonikoncernens GTA.
– Vi menar att vi kan erbjuda marknadens bästa hotellpriser. Vi kan pressa priserna eftersom Lowcosttravel är stora på den brittiska marknaden. Vi har samma hotell som de skandinaviska charterbolagen har på de stora semesterdestinationerna, men resebyråerna kan genom oss paketera dynamiska resepaket för sina kunder med olika tidslängder, säger Nordenchef Stefan Kärrström.
Lowcostbeds-sajten erbjuder även transfer som kan bakas in i hotellpaketet, men även en separat transfersajt kommer att lanseras i Sverige inom den närmaste månaden. Den kommer att heta resorthoppa.se.
Low Cost Travel Group är ett brittiskt bolag som bildades 2004 av charterveteranen Paul Evans, som bland annat varit vd för First Choice HOlidays. I februari lanserades den första svenska sajten, lowcostholidays.se, som riktar sig direkt mot privatresenärer.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024