Annons:

Nytt veckobrev från Travel News

Nu får ni mer av Travel News. I eftermiddag är det premiär för Travel News Plus, ett nytt veckobrev där du får ännu mer läsgodis från resebranschen i form av reportage, tester och senaste nytt från jobbfronten i resebranschen.

Alla läsare av travelnews.se är väl bekanta med Travel News dagliga nyhetsbrev, som levererar dagens bästa branschnyheter.
 
Nu kompletterar vi med ett veckobrev, som bjuder på ett axplock av det senaste på vår webb – allt från nya reportage, tips om nya jobb att söka, intressanta inlägg på vår redaktionsblogg och gästblogg till specialpriser på reseattiraljer från Vagabonds resebutik.
 
– Vårt dagliga nyhetsbrev, som når ut till runt 9 000 läsare, är enormt uppskattat. Vi hoppas att Travel News Plus ska locka fler att upptäcka att det finns mer att läsa på vår webb än bara de snabba, dagliga nyheterna. Exempelvis har vi nyligen fått vår första gästbloggare, flygexperten Richard Björnelid, som levererar kloka och träffsäkra analyser om flygvärlden, säger Katarina Myrberg, chefredaktör på Travel News.
 
I det första Travel News Plus som skickas ut under dagen får alla en tjuvtitt på reportaget ”Surfa rätt” som publiceras i Travel News oktoberutgåva, som släpps senare i veckan.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024