Annons:

Mikael Wångdahl blir vd för Skyways

Mikael Wångdahl är ny vd för Skyways Express inom Mansvell Enterprise.

I augusti stod det klar att Mikael Wångdahl skulle lämna sin position som flygbolagschef på Sverigeflyg för att i stället arbeta inom flygbolagsgruppen Mansvell Enterprise. Sedan i går är han ny vd för Skyways Express AB.
 
Mikael Wångdahl har tidigare varit operationell chef och vd för Skyways, men har sedan 2007 varit flygbolagschef för Sverigeflyg.
 
– Naturligtvis är det spännande att komma tillbaka till Skyways i det här läget. Vi har nyligen köpt City Airline och bolagen ska nu fortsätta att integreras. Skyways kommer att vara det varumärke som vi kommunicerar och City Airline kommer att vara ett produktionsbolag. Nu handlar det om att fortsätta bevisa att Skyways är ett av Skandinaviens starkaste flygbolag och se till att vi fortsätter att ha linjer som attraherar våra kunder, säger Mikael Wångdahl.
 
– Vi är mycket glada över att ha rekryterat Mikael Wångdahl som vd för Skyways. Han kommer nu att fortsätta integreringen mellan Skyways och City Airline och stärka vår roll som ett starkt skandinaviskt regionalflygbolag, säger Gregory Gurtovoy styrelseordförande för Skyways Express AB.
 
Lars Åke Bertilsson, Styrelseledamot och vd avgår som vd för Skyways och lämnar därmed bolaget.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024