Annons:

Resfeber och Sunny Rentals i nytt samarbete

Webbresebyrån Resfeber och semesterbostadsförmedlaren Sunny Rentals inleder ett samarbete. Nu kan Resfebers kunder hyra privata villor och lägenheter.

Resfeber inledde den 1 november ett nytt strategiskt samarbete med den webbaserade semesterbostadsförmedlaren Sunny Rentals. Genom samarbetet utökar Resfeber sitt erbjudande av boendeformer.
 
– Vi ser en ökad efterfrågan på att kunna hyra privata villor och lägenheter. Skandinaver är generellt sett mycket resvana, vi tycker om att klara oss själva och skapa vår egen resupplevelse. En egen villa kan också vara en bra och smidig lösning för familjer som reser på semester. Sunny Rentals blir en perfekt partner med sitt breda utbud som är anpassat för en skandinavisk marknad, säger Lena Wennerstein, säljdirektör på Resfeber.
 
Störst efterfrågan på helgresor under hösten har Sunny Rentals i Paris, Rom, Barcelona och Nice. Inför vintersäsongen toppar Sunny Rentals bokningar i Chamonix, Val d’Isere, Tignes, Egelberg, Zermatt, Verbier, Bad Gastein, St. Anton, Zell Am See, Cervinia och Livigno.
 
– Vi är mycket glada över att inleda samarbetet med Resfeber. Det är ett viktigt strategiskt steg för att stärka vårt varumärke och öka försäljningen. Vi tror att samarbetet kommer bidra till en markant tillväxt under 2012, säger Andrew Martyn, vd Sunny Rentals.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024