Annons:

Kivikstrand vinner Årets kudde

STF Vandrarhem och Hotell Kivik i skånska Kivikstrand vinner STF:s pris Årets kudde.

Årets kudde röstas fram av gäster på STF:s sajt. En gästs motivering till varför Hotell Kivik vinner: ” Jag tycker att Kivikstrand skall få årets kudde! Kivikstrand är ett fräscht, designat vandrarhem med marint tema och med doft av espresso och nybakt bröd. Värdskapet är perfekt och det känns som varje gäst är unik! Lägg dessutom till en läcker havsutsikt med tångdoft och en vedeldad bastu efter dagens vandring.”
 
På andra respektive tredje plats kom STF Vandrarhem Brunskog i Värmland och STF Vandrarhem Bunge på Gotland.
 
I kategorin Årets nykomling vinner STF Hotell och Vandrarhem Ramundberget i Härjedalen. STF Hotell och Vandrarhem Sundsvall City och STF Vandrarhem Kolarbyn Eco Logde i Västmanland intog andra och tredje plats.
 
STF Vandrarhem Kolarbyn Eco Lodge vinner kategorin Årets Miljövandrarhem. På andra och tredje plats i kategorin placerades STF Vandrarhem Särna Turistgården i Dalarna och STF Vandrarhem Engånger Larsbogård i Hälsingland.
 
Årets Natur- och Kulturupplevelse vinns av STF Vandrarhem Korrö i Småland, följt av STF Vandrarhem Rengsjö Knyssla i Hälsingland och STF Vandrarhem Tärnaby Åkerslundska gården i Lappland.
 
STF Vandrarhem Mora hade den största gästnattsökningen i kategorin över 5 000 gäster. I kategorin under 5 000 gästnätter hade småländska STF Vandrarhem Överum den största ökningen.
 
I HI Hostels pris The pillow of the year, som delas ut till en anläggning som visat stort engagemang för internationella gäster och HI, vinner STF Vandrarhem Jokkmokk i Lappland. 

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024