Annons:

Sista Chansen – anmäl dig till Travel News Studio

Nu är sista chansen att anmäla sig till Travel News Studio på måndag 28 novemer där toppchefer från resebranschens mest omskrivna företag står på scen -  SAS koncernchef Rickard Gustafson och Tripadvisors Thomas Bangert.

Mer än 150 nyckelpersoner från rese – och hotellbranschen har anmält sig till Travel News Studio måndag 28 november. Men det finns fortfarande några platser kvar.
 
SAS står mitt i konjunkturstormen och Tripadvisor har hamnat i hetluften i England där ett hotell har stämt sajten på grund av alltför negativa recensioner från gäster som bott där.
 
Om dessa dagsaktuella ämnen – och de stora förändringarna i resebranschen som både SAS och Tripadvisor är en del av – talar Rickard Gustafson och Thomas Bangert, ansvarig för Tripadvisors europeiska sajter.
Nummer tre av huvudtalarna är Thomas Lundqvist, ledarskapskonsult på Brainscan och tidigare vd på Junibacken. Han har gjort sig känd för sina böcker om biologiskt ledarskap och kunskaper hur man praktiskt får medarbetarna att bejaka och acceptera förändring – frågan som många chefer grubblat sig gråhåriga över, eftersom 8 av 10 personer tycker att en bra dag är en dag som inte inneburit några förändringar.
 
Halvdagsseminariet (kl 12-18, 28 november) för resebranschens nyckelpersoner på Sheraton Hotel i Stockholm blir fullmatat. Förutom de tre huvudtalarna deltar tre välkända branschprofiler i ””Branschsnillen spekulerar”: Martin Creydt, affärsutvecklingschef på Scandic, Travel News uppskattade krönikör internetstrateg Ulrika RudqvistHilanders och internetresebyrå Flygstolens vd Linda Bjernstål  diskuterar temat Förändra för att överleva tillsammans med publiken och dagens moderator Lennart Paulsson.
 
Gemensamt för flera av talarna är de vill diskutera och få många frågor från publiken. Och om modet tryter finns alltid chans att möta talarna både före och efter seminariet, eftersom det inleds med lunch och avslutas med ett vinmingel. Däremellan blir det även kaffe med generöst fikabord. Under eftermiddagen sker även utlottning av resa och hotellvistelse i Europa med SAS och Sheraton.
 
Travel News Studio kostar 1 495 kronor exklusive moms. I priset ingår förutom seminarium även lunch, smarrig fika och vinmingel. Dessutom ingår en helårsprenumeration på Travel News ( värde 559 SEK), som även kan ges bort till kollega. Om tre personer anmäler sig samtidigt till seminariet ges rabatt och priset är då 1 195 kronor exklusive moms per person.
 
Sponsorer för höstens Travel News Studio är Sheraton Hotel, Big Travel och The Card.
 
Läs mer och anmäl dig och dina kolleger här

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024