Annons:

Grand Travel Award firar 20 år – stor gala 22 februari

Det blir ett storslaget 20-årsjubileum för Grand Travel Award den 22 februari nästa år. Sveriges första kvinna i rymden, Renata Chlumska, en guldkantad gala – och inte minst fler som röstar fram branschens bästa företag är några av nyheterna.

Resebranschens egen Oscarsgala är en 20-åring i ständig förnyelse, men som fortfarande älskar traditioner. Därför är det Vinterträdgården och Spegelsalen på Grand Hôtel som står värd för födelsedagsfesten, där Travel News låter kora resebranschens bästa företag. Mer än hälften av de 700 gästerna anländer redan på eftermiddagen för branschseminariet Travel News Studio. Det kommer att bjudas på framgångshistorier, men lika mycket på tankar om framtiden från inbjudna branschpersonligheter. Lika spännande är de inbjudna externa talarna som ska matcha branschfolket – Renata Chlumska som inom kort blir Sveriges första kvinna i rymden, och Manuel Knight, den forne amerikanske militären som i dag är hyllad föreläsare i Sverige om den svåra konsten att utmana sig själv och andra – och lyckas.

– Jag tror det kommer att bli fantastiska möten som kan inspirera och ge kunskap till alla nyckelpersoner i resebranschen som det ställs allt högre krav på, säger Travel News chefredaktör Katarina Myrberg.

Kärnan i Grand Travel Award är den stora omröstningen där 600 resebyråsäljare betygssätter resebranschens leverantörer, som nominerats av Grand Travel Award-juryn. De betygssätts utifrån tre kriterier: service och support, produkt och marknadsföring. För första gången får nu även cirka 600 representanter från resebranschens övriga delar delta.

– När det gäller delarna produkt och marknadsföring finns stor kunskap även hos resefolket som inte råkar jobba på just resebyråer.

Däremot blir gallringen hårdare under nomineringsprocessen. Antalet nominerade i varje klass blir färre, ofta inte fler än tre. Därför utvidgas Grand Travel Award-juryn som även får en ordförande som hämtas ur resebranschen – ett hedersuppdrag som i år tillfallit Travellinks vd Peter Carlsson.

Biljetter till Travel News Studio släpps inom kort, resterande biljetter till enbart galakvällen släpps under januari. Håll utkik på travelnews.se.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024