Annons:

SAS-chefen Lena Rökaas blir ny operativ chef på Arlanda

Förra SAS-chefen Lena Rökaas blir ny operativ chef på Arlanda flygplats i början av nästa år. Flygplatsen får också en ny finanschef.

Lena Rökaas tillträder som operativ chef på Stockholm Arlanda under första kvartalet 2012 och lämnar tjänsten som vice president product and customer service inom SAS Commercial. Dessförinnan var Lena Rökaas stationschef för SAS Ground Services på Stockholm Arlanda under flera år.

Den 2 januari tillträder Arne Nyvelius som ny finanschef för flygplatsen. Han kommer närmast från en tjänst som ekonomidirektör på Kemetyl i kemteknikbranschen.

– Det är med stor glädje jag hälsar Lena Rökaas välkommen som operativ chef på Stockholm Arlanda Airport. Med sin långa erfarenhet från SAS kommer hon att driva och utveckla Arlanda så att flygbolag och resenärer ser vår flygplats som det bästa valet. Jag hälsar också Arne Nyvelius välkommen som ny finanschef för Arlanda. Han har en gedigen bakgrund inom processindustrin och har haft flera ledande befattningar som finanschef i näringslivet, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport.

Kommentarer är stängda.