Annons:

Rezidor omstrukturerar i Europa

Rezidor delar upp chefsskapet mellan sina två största varumärken Radison Blu och Park Inn. I Norden fortsätter Nordenchef Christian Gartmann att ansvara för Radisson Blu.

Rezidor Hotel Group skapar en ny struktur för sina områden i Europa, Mellanöstern och Afrika. Företaget fördelar ansvaret för kärnvarumärkena Radisson Blu och Park Inn Radisson på regioncheferna.

– Under de senaste åren har Rezidor mycket snabbt växt till att ha fler än 400 hotell med över 90 000 rum i drift och under utveckling i över 65 länder – och vi fortsätter att växa. En optimerad organisation med tydliga ansvarsområden kommer att förbättra vår portföljförvaltning ytterligare. Vi strävar efter att arbeta på ett effektivt och lönsamt sätt, agera snabbt och fatta snabba beslut – och vi vill nå våra ambitiösa framtida mål, säger Kurt Ritter, Rezidors koncernchef och vd.

Radisson Blu delas in i sex områden och Park Inn Radisson delas in i två områden. I Norden fortsätter regionchefen Christian Gartmann att ansvara för Radisson Blu. Richard Moore utses till regionchef för Storbritannien, Irland och Norden gällande Park Inn by Radisson.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024