Annons:

Europeiska byter namn

Europeiska byter namn vid månadsskiftet för att markera ett närmare samarbete med övriga bolag inom koncernen.

Vid månadsskiftet januari till februari byter försäkringsbolaget Europeiska namn till ERV och inleder ett närmare samarbete med övriga bolag i ERV-koncernen.

– Vi kommer fortfarande att vara ett svenskt företag med svensk expertkunskap om den lokala marknaden, men nu kommer vi att kunna dra mer nytta av vår internationella verksamhet och förbättra såväl produkter som erbjudanden till våra kunder, säger Johannes von Hülsen som tillträdde som vd för Europeiska den 1 januari.

ERV-koncernen genomgår samtidigt en omorganisering. Sverige kommer att verka som knutpunkt för den norra regionen som inkluderar Sverige, Danmark, Baltikum, Storbritannien och Irland.

– Sverige har alltid varit en nyckelmarknad för ERV i Europa. Europeiska har varit mycket framgångsrika när det kommer till varumärkesbyggande och att skapa en attraktiv tillväxt inom området specialförsäkringar. Sverige kommer därför, från och med 2012, att fungera som nytt centrum för ERV:s verksamhet inom special- och affinity-försäkringar. Jag ser fram emot att få att leda och utveckla Europeiska vidare inom ERV, säger Johannes von Hülsen.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024