Annons:

SAS punktligast i Europa igen

För tredje året i rad har SAS utsetts till Europas punktligaste större flygbolag. SAS var under 2011 också världens tredje mest punktliga flygbolag.

Enligt siffror från Flightstats är SAS Europas punktligaste större flygbolag, för tredje året i rad. Under 2011 landade 88,22 procent av alla SAS-flygningar i tid, vilket också gör SAS till världens tredje mest punktliga flygbolag efter de japanska flygbolagen ANA och JAL.

– Vi är mycket stolta att återigen ha utsetts till Europas punktligaste flygbolag och att vi förblir Europas mest pålitliga flygbolag för tredje året i rad. Alla våra anställda, både på marken och i luften, göra sitt yttersta varje dag för att säkerställa att varje flygning motsvarar våra kunders förväntningar. Att vi dessutom är världens tredje punktligaste flygbolag bekräftar verkligen att vi är ett världsledande flygbolag, som har ett starkt fokus på att ta hand om våra kunders tid, säger Rickard Gustafson, vd, Scandinavian Airlines.

Ankomststatistiken för 2011 är en förbättring jämfört med punktligheten under 2010, men en försämring jämfört med rekordpunktligheten på 89,93 procent under år 2009.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024