Annons:

Hjälp Travel News att utse Årets Resesäljare

Nu är det dags att nominera Årets Resesäljare 2015. Vem tycker du ska vinna det prestigefulla priset?

För sjunde året i rad ska Årets Resesäljare utses på Grand Travel Award 2015. Nu är det dags att skicka in förslag på duktiga resebyråsäljare över hela landet som har utmärkt sig och är värda att belönas.

Nominera Årets Resesäljare via denna länk.

Intresset för tävlingen blir större för varje år. Travel News brukar få in ett 50-tal förslag på duktiga resesäljare.

– Vi vill lyfta fram alla duktiga resesäljare som gör ett otroligt jobb, ofta i det tysta. Det är tack vare dem som resebyråerna fortsätter att vara viktiga i resebranschen, säger Katarina Myrberg, chefredaktör på Travel News.

Förra året vann Greger Israelsson på Resia i Helsingborg. Åren dessförinnan stod Alexandra Taché på Ticket i Sandviken och Tony Lübeck på Jade Travel på Vinterträdgårdens scen i Grand Hôtel som vinnare.

Fram till 19 december kan förslag skickas in. Grand Travel Award-juryn väljer ut tre nominerade kandidater och därefter sker en omröstning bland Travel News läsekrets på nätet, som får rösta fram sin favorit. Vinnaren presenteras på den stora Grand Travel Award-galan 11 februari på Grand Hôtel i Stockholm och kan även vänta besök från Travel News senare under våren för ett större reportage.

– Motiveringen är viktig för att juryn ska välja ut er kandidat. Det handlar om medarbetare som har utmärkt sig lite extra. Det räcker inte med att bara vara en bra säljare, säger Katarina Myrberg.

Resesäljarna som motiveras kan till exempel ha en fantastisk förmåga att bygga kundrelationer, säljer med sådan glöd att det smittar av sig på hela kontoret eller butiken eller har bidragit med idéer som ökat kontorets försäljning.

Nominera till Årets Resesäljare på Grand Travel Award 2015

 

Kommentarer är stängda.