Annons:

Bicky Chakraborty blev Årets Chef i Resebranschen

Elite Hotels vd och grundare Bicky Chakraborty utsågs till Årets Chef i Resebranschen vid 20-årsjubilerande Grand Travel Award på Grand Hôtel i Stockholm.

– Det är med ödmjukhet jag tar emot priset och hoppas att jag fått det för allt jag åstadkommit med Elite Hotels och att det kan tjäna som inspiration för den nya, yngre generationen, säger Bicky Chakraborty.

 
Bicky Chakraborty var en av tre nominerade som sedan röstades fram som vinnare av 50 utvalda chefer i resebranschen. Priset delades ut av infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärds under galan, som besöks av 700 gäster från Sveriges samlade resebransch. Rese- och turistgalan Grand Travel Award arrangeras av affärs- och branschtidningen Travel News.

Motiveringen lyder: I en svensk hotellvärld som präglas alltmer av riskkapitalbolag och utländska aktörer har denne entreprenör hittat sin egen nisch som förnyare och räddare av klassiska stadshotell i svenska regionstäder samt nya djärva hotellprojekt. Han styr sitt hotellimperium med passion och kontroll ned i minsta hotellinredningsdetalj och trots finansiell oro investerar han mer än på länge, bland annat i Norrland, för att göra Elite Hotels till en rikstäckande kedja.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024