Annons:

Sverigeflyg tar över delar av Skyways linjenät

12 000 resenärer drabbas av Skyways konkurs. Sverigeflyg svarar med att omedelbart sätta in extra flyg på vissa av Skyways linjer. Samtidigt erbjuder SJ strandade passagerare gratis resor.

SAS beräknar att 12 000 resenärer drabbas av Skyways konkurs.
– Vi jobbar nu för fullt med att ta hand om de omkring 12 000 kunder som har bokat med Skyways de närmaste månaderna, säger Anders Lindström, presstalesman på SAS till TT.
Sverigeflyg sätter omedelbart in extra flygningar mellan Arlanda och Visby, Halmstad och Arlanda, Halmstad och Bromma samt mellan Växjö och Arlanda för att ta hand om strandade passagerare. Flygbolaget försöker nu hyra in flygplan och besättning för att inom kort kunna presentera en utökad turlista för sträckorna.
– Vi känner med de passagerare som drabbats och arbetar för att vi ska kunna vara i luften med ytterligare flygplan inom någon dag, säger Michael Juniwik, vd för Sverigeflyg.
Sverigeflyg erbjuder passagerare som har bokat en resa med Skyways att köpa en biljett med Sverigeflyg till priset 495 kronor plus skatter och avgifter.
SJ erbjuder under tisdagen och onsdagen strandsatta Skywaysresenärer att resa gratis i mån av plats. Detta erbjudande gäller på alla SJ-tåg till och från de orter som Skyways tidigare flög till.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024