Annons:

Ett fåtal platser kvar till Travel News Trophy och VisitDenmark Cup

Det finns några platser kvar till vårens bästa branschgolf, Travel News Trophy/VisitDenmark Cup, som äger rum 31 maj på golfbanan Lindö Dal norr om Stockholm.

– Det är nästan fullt, men vi har fortfarande möjlighet att ta in ytterligare några golfspelare från resebranschen, säger Andréas Näsman, Sverige-vd för VisitDenmark och som alltid golfgeneral för tävlingen.

Branschgolfen, där VisitDenmark och Travel News samarbetar, är en vårtradition för branschens passionerade golfspelare. Tävlingsformen är fyrmannalag som spelar Texas Scramble, som brukar svetsa ihop lagen och där deltagare från resebranschens alla delar lär känna varandra och vidgar sina kontaktnät. Fjolårets vinnare Ralf Öhberg från researrangören Öhberg & Co är förstås på plats för att försvara segern från fjolårets finalspel som ägde rum på hösten.
Vid tävlingen på Lindö Dal går det vinnande laget samt silver- och bronsmedaljörerna vidare till höstens finalspel. Det kommer att avgöras den 29 september på Riksten Golf söder om Stockholm.
– Det kommer att bli en härlig tillställning, men för att få vara med där gäller det att leverera nästa vecka, säger Andréas Näsman.

Hugade golfspelare, som är intresserad att delta, kontakta VisitDenmark via info@visitdenmark.com.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024