Annons:

Travel News nya sommartävling – rösta fram de bästa sommarlåtarna!

Vilka är de bästa sommarlåtarna någonsin – när resebranschen får bestämma? Under första dagen nominerades ett 20-tal somriga rocklåtar i Travel News Summertune-tävling, där du kan vinna hotellnätter på bland annat Radisson Blu-hotell Cannes och Dubai!

– Det är första gången vi genomför en sommartävling av det här slaget. Det ska bli otroligt spännande att se vilka resebranschens sommarfavoriter är – om det bara är gamla klassiker eller även om nya ”sommarplågor” kan ta plats, säger Travel News chefredaktör Katarina Myrberg.

Omröstningen börjar 4 juni, men redan nu kan du gå in på travelnews.se/summertunes och nominera din favorit till nästa veckas tema, Summer Rock. Därefter blir det nytt tema, ny omröstning och nya chanser att vinna hotellpriser ända fram till 1 juli. De övriga tre teman är Summer Love (11-17 juni), Summer of 69 (18-24 juni) och Swedish Summer (25 juni-1 juli).

Hela tävlingen sker på travelnews.se. Här kan du nominera låtar – och från 4 juni kan du lyssna på de utvalda somriga låtarna som är med i veckans omröstning via länkar till Youtube och Spotify. Varje dag från 4 juni kan du följa hur det går för just din favoritlåt, på tävlingssidan och på Travel News Sveriges Facebooksida.

– Ser du att det går lite knackigt för din favorit gäller det att se till att vännerna och kollegerna går in och röstar. Efterhand sammanställer vi en även en spellista med sommarlåtarna som du kan dela på Spotify och njuta av hela sommaren, säger Katarina Myrberg.

Så vänta inte: Gå in på travelnews.se/summertunes genast och nominera din favoritlåt till Summer Rock nu. Och glöm inte en riktigt bra motivering!

 

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024