Annons:

Vilken är bästa sommarrockslåten? Rösta i TN:s sommarlåtstävling

Snowstorms Sommarnatt toppar omröstningen efter första dagen i Travel News nya Summertune-tävling. Nu är det dags att rösta på din favorit!

Efter en veckas nominering har Travel News valt ut 10 sommarrockslåtar bland de cirka 50 inskickade bidragen på travelnews.se/summertunes. Gamla klassiker som Mungo Jerrys ”Summertime” och nyare landsplågor som ”All summer long” med Kid Rock ställs mot varandra. Men vem ska vinna? Det är upp till dig och resten av resebranschen. Omröstningen pågår hela veckan till 10 juni. Du kan lyssna på alla de utvalda bidragen på Spotify och/eller Youtube – och se till att dina kolleger gör likadant. Varje dag uppdaterar vi listan över vilken låt som leder. Spänningen blir förhoppningsvis olidlig! Och vi ser också till att hålla dig uppdaterad via Travel News Sveriges facebooksida, https://www.facebook.com/Travelnews

Samtidigt kan du nominera ditt bidrag till kommande veckas tema, Summer Love 11-17 juni. Och varför inte ladda för de två sista veckornas omröstningar: Summer of 69 (18-24 juni) Swedish Summer (25 juni-1 juli)? Det finns dessutom fina priser att vinna, hotellweekend på Radisson Blus hotell i Uppsala, Stockholm, Cannes och Dubai.

Samtidigt pågår nomineringarna för fullt för nästa veckas tema: Summer Love.

Tävlingen sker i samarbete med Radisson Blu och Park Inn – och om ditt nominerade låtbidrag vinner någon av de fyra veckotävlingarna kan du utses till vinnare av en weekendvistelse på något av Radisson Blus hotell i Dubai, Cannes, Stockholm eller Uppsala.

Så vänta in, gå in och rösta här, travelnews.se/summertunes

Kommentarer är stängda.