Annons:

Travel News pris – bröllopsresa för Christoffer

Christoffer Johansson på Resevaruhuset vann en hotellnatt på Radisson Blu 1835 i Cannes i Travel News Summer Rock-tävling, efter att ha nominerat vinnarlåten All Summer Long med Kid Rock. Nu kan hans hett efterlängtade bröllopsresa bli av.

– Vad roligt!  Låten är speciell eftersom den spelades mycket sommaren 2008 när jag träffade min älskade Therese. Fyra år senare är vi gifta och eftersom det kommit två små prinsessor emellan har vi ännu inte varit på någon bröllopsresa. Nu hoppas vi på en härlig weekend tillsammans på Radisson Blu i Cannes, säger Christoffer Johansson.

Vad gör All Summer Long till den perfekta låten att vinna veckans tävling, Summer Rock?

– Det är glädje rakt igenom.  Alla känner igen den oavsett om man gillar rock, pop eller klassisk musik.  Den andas sommar.

Har du varit i Cannes förut?

– Ja, faktiskt med jobbet den härliga sommaren 2008, bara en månad efter att jag träffat Therese. Denna gång får hon följa med.

Vilken låt tycker du ska vinna denna veckas tävling med temat Summer Love?

– Det är ett bra startfält. Jag tror jag lägger min röst på Tommy Nilssons Dina färger var blå.  Den påminner om ljuva sommarkvällar med kärestan.

Gör som Christoffer Johansson du med, gå in och nominera och rösta i Travel News sommartävling: travelnews.se/summertunes Kanske blir du nästa vinnare av en hotellnatt? 

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024