Annons:

Vinnaren i Summer Rock-tävling utsedd – nu börjar veckans nya omröstning

Sommarplågan All Summer Long med Kid Rock vann veckans omröstning i Travel News sommartävling under temat Sommar Rock. Christoffer Johansson på Resevaruhuset, som var en av dem som nominerat vinnarlåten, vinner en hotellweekend på Radisson Blu 1835 i Cannes.

Det började inte bra för All Summer Long, som de två första dagarna låg sist bland de tio nominerade bidragen. Men ute bland flera resebyråer visade det finnas många sympatisörer och låten klättrade innan veckans slut förbi Sommarnatt med Snowstorm. Bland de som nominerat All Summer Long utsåg Travel News jury Christoffer Johansson på Resevaruhuset till vinnare, som får en hotellweekend på Radisson Blu i Cannes. Hans motivering var oemotståndlig: ”Träffade mitt livs kärlek tidigt på sommaren 2008, när den här låten kom, och vi är nu lyckligt gifta och har två underbara döttrar. Den här låten påminner oss om hur galet förälskade vi var (och fortfarande är) så den har en väldigt speciell plats i våra hjärtan.

Nu drar veckans nya omröstning i gång för de tio nominerade bidragen till Summer Love, allt från Ta med till havet med Peter Lundblad till All you need is love med Beatles. Gå in på travelnews.se/summertunes och lägg din röst genast. Omröstningen pågår till 17 juni. Där nominerar du också ditt bidrag till kommande veckors omröstning: Summer of 69 (gamla godingar från 70-talet och bakåt i tiden) och Swedish Summer. Travel News Summertune-tävling sker i samarbete med Radisson Blu och Park Inn by Radisson och på prisbordet finns hotellweekend för 2 personer på Radisson Blus hotell i Stockholm, Uppsala och Dubai.
travelnews.se/summertunes hittar du allt du behöver. Där röstar du på Summer Love-låten, lyssnar på bidragen via Spotify och nominerar dina bidrag till Swedish Summer och Summer of 69.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024