Annons:

Comfort Hotels får ny koncernchef

Arne Olav Haugen blir ny koncernchef för Comfort Hotels.

Efter 17 år inom Nordic Choice blir Arne Olav Haugen koncernchef för Comfort Hotels.
– Comfort är Nordens mest innovativa hotellkedja, och därför behövs en chef som vill fortsätta att tänka nytt och som vill utmana de traditionella spelreglerna i resebranschen. Bland många väldigt kvalificerade sökande utmärkte sig Arne Olav Haugen med sin allsidiga ledarbakgrund. Som koncernchef för hr/miljö har Haugen bevisat att det lönar sig att sätta upp höga mål, och därför är han perfekt för Comfort-kedjan, säger vd Torgeir Silseth.
Haugen har varit direktör för Quality Hotel Panorama, Clarion Hotel Oslo Airport samt Clarion Hotel Bergen Airport. De senaste fem åren har Arne varit koncerndirektör för hr/miljö i Nordic Choice Hotels, där han bland annat har lett arbetet med att miljöcertifiera 165 hotell enligt ISO14001-standarden under ett års tid. Haugen har dessutom haft ansvaret för att genomföra Nordic Choices årliga vinterkonferens som samlar 2 200 Nordic Choice-anställda i Globen i Stockholm.
– Comfort Hotels har under de senaste åren revolutionerat hotellbranschen med sina innovativa lösningar och sitt innovativa nytänkande. Kedjan har genomgått en fantastisk utveckling och jag ser fram emot att utveckla kedjan ytterligare tillsammans med hela Comfort-organisationen, säger den nye koncerndirektören för Comfort Hotels, Arne Olav Haugen som tillträder sin tjänst omgående.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024