Annons:

Stenhård sommarlåtskamp mellan balladklassiker – rösta på din favorit!

Svenska kärleksballader är hetast i Travel News sommarlåtstävling, där kampen är stenhård mellan "Ta mig till havet" och "Dina färger är blå". Gå in och rösta på travelnews.se/summertunes!

I Travel News sommarlåtstävling på veckotemat Summer Love är det balladerna som regerar. Och de är svenska. På onsdagkvällen var det helt jämnt mellan de båda klassikerna Peter Lundblads Ta mig till havet och Tommy Nilssons Dina färger var blå. Donna Summers Hot Stoff är runner up på tredje platsen. Gå in och lägg din röst på en av de tio nominerade bidragen på travelnews.se/summertunes nu. För kanske tycker du hellre att Beatles borde vinna med All you need is love eller Tomas Ledin I natt är jag din.

Vinnaren i veckans tävling, som sker i samarbete med Radisson Blu och Park Inn by Radisson, får tillbringa en hotellweekend på något av Radisson Blus hotell i Dubai, Stockholm eller Uppsala.
Nomineringarna strömmar också in inför nästa veckas omröstning på temat Summer of 69 (klassiska sommarlåtar från 70-talet och bakåt), där klassiska rocklåtar blandas med förslag på ljuvliga sommarvisor, som den klassiska Du lindar av olvon och Summertime ur Porgy and Bess.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024