Annons:

STF startar Barnens Turistbyrå

Det är barnen som bestämmer vad familjen ska göra på sin lediga tid. Nu sjösätter STF sin nya sajt Barnensturistbyrå.se där barn ska tipsa andra barn om aktiviteter runtom i landet.

– Syftet med satsningen är att vara ett forum skapat av barn, för barn, Det finns bra resesajter, men ingen där barnen själva står för innehållet och tipsen. Vi på STF vill belysa att bästa semestern varken behöver vara särskilt dyr eller långt bort för att bli en succé för hela familjen. Inga tips är för stora eller för små. Barnen ska ta med oss in i deras semesteruniversum, säger Jenny Engström, presschef på STF.
Steg två i satsningen är att tv-profilen Ann Söderlund ska åka ut med en filmkamera och en testpatrull för att besöka och betygssätta några av de roligaste tipsen. Dessa filmer kommer sedan att visas på sajten och där även veckans tips kommer att koras.
-Semestern handlar mycket om att få uppleva någonting härligt med sina barn. Problemet är att dagens stressade småbarnsföräldrar varken har tid eller fantasi att ta reda på vad ungarna verkligen drömmer om att göra på sin ledighet. Ganska tokigt då jag och alla som har barn vet att när barnen har kul så har alla kul. Det ska bli så otroligt spännande att få åka runt i landet och träffa alla små semesterambassadörer och uppleva roliga grejer med dem. Snacka om bästa sommarjobbet, säger programledaren Ann Söderlund.
Kopplat till varje tips finns det information var man kan bo och hur man kommer dit. På sajten finns även en professor som klargör alla de där skrönorna som man fick lära sig som liten, som till exempel att tjurar blir arga när de ser rött eller att man inte får bada efter maten.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024