Annons:

Norwegian öppnar tio nya linjer och utökar på befintliga

Norwegian satsar på flera orter i Norden i vinter. Bland annat etablerar sig flygbolaget i Karlstad.

Tio nya direktlinjer till Gran Canaria och utökad frekvens på befintliga linjer till samma ö. Det är Norwegians recept inför vintern. I Sverige innebär satsningen också att flygbolaget etablerar sig på Karlstad flygplats.

I slutet av oktober och början av november lanseras de tio nya direklinjerna till Las Palmas. I Sverige kommer Norwegian att flyga från Karlstad, Malmö och Umeå. I Norge från Evenes, Haugesund, Rygge, Tromsö och Ålesund. I tillägg lanserar bolaget även en direktlinje till Las Palmas från Uleåborg i Finland samt från Billund i Danmark. Direktlinjerna kommer att trafikeras en gång i veckan.

– Norwegian är ett bolag som expanderar kraftigt i många geografiska områden. Att vi nu etablerar oss i Karlstad är ett led i den expansion vi påbörjade i Sverige för drygt fyra år sedan. Vi har en stark tro på att bygga nya marknader och det känns riktig kul att få addera ytterligare en svensk flygplats i vårt allt större linjenät. Vi ser fram emot att få flyga ännu fler svenskar i våra nya och mer miljövänliga Boeing 737-800:or med gratis internet, säger Åsa Larsson, informationschef.

Utöver de nya linjerna ökar Norwegian också frekvensen från Stockholm till Las Palmas med en fjärde avgång i veckan medan Köpenhamn-Las Palmas går från tre till fem avgångar i veckan.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024