Annons:

Ticket Biz förvärvar Heitmann Travel AS och Heitmann Arrangement AS

Ticket Biz expanderar i Norge genom förvärv av Heitmann Travel AS och Heitmann Arrangement AS.

Ticket Biz övertar Heitmann Travel AS och Heitmann Arrangement AS i september. Heitmann har en årlig försäljningsvolym på cirka 200 miljoner norska kronor och 18 medarbetare. Genom förvärvet uppgår Ticket Biz årliga försäljningsvolym i Norge till cirka 300 miljoner norska kronor och resebyrån har 28 medarbetare. 
 
– Vi är mycket nöjda med förvärvet som ligger helt i linje med vår strategi, att expandera verksamheten i Norge för att ytterligare stärka positionen på den nordiska affärsresemarknaden. Heitmanns verksamhet och kultur överensstämmer Ticket Biz expanderar i Norge genom förvärv av Heitmann Travel AS och Heitmann Arrangement AS som tillsammans tillhandahåller tjänster för affärsresor, grupp och konferens.bra med vår, vilket är en god förutsättning för att vi nu blir en betydligt starkare aktör på marknaden, säger Thomas Ådén vd för Ticket Biz.
 
– Jag ser mycket positivt på sammanslagningen mellan Heitmann Travel och Ticket Biz då vi på många sätt är lika. Jag har följt Ticket Biz framgångsrika utveckling sedan etableringen på den norska affärsresemarknaden 2008, och det känns fantastiskt bra att min verksamhet nu får fortsätta att utvecklas i en miljö som passar både våra kunder och medarbetare. Våra resenärer och kunder kommer erbjudas ett utökat utbud av produkter och tjänster för den totala resehanteringen, säger Harald J Heitmann.

Kommentarer är stängda.