Annons:

Scandic nominerad till Social Capitalist Award

Magnus Berglund, handikappambassadör på Scandic, är tillsammans med Ingvar Kamprad och Antonia Ax:son Johnson nominerad till ”Årets Samhällsintraprenör”.

Onsdagen den 5 september delar Veckans Affärer ut ”Social Capitalist Award” för sjätte året i rad. Scandics handikappsambassadör Magnus Berglund är för andra året i rad nominerad till ”Årets Samhällsintraprenör”. Kategorin uppmärksammar enskilda personer inom traditionella företag som genom sitt eget arbete bidragit till att företaget idag också bidrar till att lösa samhällsproblem.

Veckans Affärers nominering lyder enligt följande ”Som hotellets handikappambassadör har han handikappanpassat hotellen, också för att stärka konkurrenskraften. Idag har Scandic ett mycket starkt varumärke hos handikappade i Norden vilket inneburit många nya affärer”.

– Det känns fantastiskt roligt att vara nominerad i år igen, i mycket fint sällskap. Jag är stolt och glad över att tillgänglighetsfrågorna är en integrerad del i vår verksamhet och att vi så tydligt ser att det bidrar till affärsnyttan, säger Magnus Berglund, Scandics Handikappambassadör.

Scandic har en egen 110-punkters tillgänglighetslista som standard och samtliga medarbetare utbildas och fortbildas inom tillgänglighet och bemötandefrågor. Åtgärderna handlar om allt från vibrerande väckarklockor och lättare åtkomst till kaffemaskinen och hörselsslingor och höj- och sänkbar receptionsdisk.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024