Annons:

Folkstorm mot Ryanair

Ryanair får massiv kritik på Facebook sedan flygbolaget tagit 2 500 kronor för att skriva ut boardingkort.

En brittisk kvinna glömde att skriva ut sitt sällskaps boardingkort inför resan med Ryanair. Med Ryanairs avgifter kostade det 2 500 kronor att få de fem boardingkorten utskrivna på flygplatsen. Efter resan lade hon ut en kommentar på Facebook om kostnaden och fick ett ordentligt gensvar. Sedan kommentarens publicering den 16 augusti har hon fått över 27 000 kommentarer och över 540 000 personer har gillat inlägget.
”When flying from Alicante to Bristol yesterday, I had previously checked in on-line but because I hadn’t printed out the Boarding Passes, Ryanair charged me €60 per person!!! Meaning I had to pay €300 for them to print out a piece of paper! Please ’like’ if you think that’s unfair… : – (”, skrev Suzy McLeod på Facebook.
Till SvD kommenterar kommunikationschef Stephen McNamara händelsen med att hänvisa till ett uttalande som flygbolaget har gjort:
”Som det tydligt framgår i resevillkoren för alla Ryanair-passagerare, så har Mrs McLeod gått med på i sin bokning att hon och hennes medpassagerare ska checka in online och printa ut sina boardingkort innan de anländer till sin avreseflygplats. Hon har också accepterat och gått med på att betala en straffavgift på 60 pund om hon misslyckas att göra detta.”

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024