Annons:

Anmäl dig till Travel News Studio 16 november

Den 16 november arrangerar Travel News höstens mest spännande branschevent – Travel News Studio – där Johan Lundgren, TUI Travel, SEB-ekonomen Klas Eklund och den hyllande webbgurun Joakim Jardenberg är huvudtalare.

För tredje året i rad arrangerar Travel News halvdagsseminariet Travel News Studio på Sheraton Hotel fredagen 16 november. Tidigare år har seminariet lockat mer än  200 nyckelpersoner från den svenska och skandinaviska resebranschen.

I år är temat Resebranschen 3,0 – och det är tre mycket spännande huvudtalare som kommer att inta scenen och dela med sig av sin kunskap och visioner.

–          Det som skiljer vinnarna från förlorarna i den allt mer digitala framtiden är de som är snabba, flexibla och har mod att skaka och förnya gamla organisationer eller skapa helt nya. Därför har vi samlat några av de skarpaste hjärnorna både i och utanför resebranschen som ska inspirera och ifrågasätta, säger Travel News chefredaktör Katarina Myrberg.

Från London har Travel News Studio lockat hem Johan Lundgren, vice koncernchef i TUI Travel som i dag är den mäktigaste personen i Europas chartervärld. Han talar om framtidens reseindustri i ett skakat Europa och hans tuffa uppdrag att omvandla världens största charterjätte till ett flexibelt, modernt reseföretag.

Klas Eklund är Sveriges mest kända nationalekonom, som ger sin analys av den globala utvecklingen, som är avgörande för utvecklingen för Sverige och den svenska resebranschen.

–          Det osäkra ekonomiska världsläget gör det svårare än någonsin även för svenska reseföretag att lägga prognoser för sin verksamhet. Klas Eklund är fantastisk på att på ett begripligt sätt förklara och analysera de stora utvecklingsdragen inom världsekonomin, allt från Asienboomen till eurokrisen.

 

Den tredje huvudtalaren är en av Sveriges mest kända och hyllade föreläsare inom digital förändring.  Joakim JardenbergMindpark är dessutom rådgivare för toppchefer inom svenskt näringsliv.

–          Vi kan verkligen utlova en man på scenen som kommer att skaka om och få publiken att tänka om och tänka nytt. Joakim har länge följt utvecklingen inom medierna, svårigheten att ta betalt för material på nätet och det finns många likheter, men även skillnader, från resebranschen. En nyckelfråga är hur man ska lyckats ta betalt för sin kunskap och service när prisjakten rasar på nätet, säger Katarina Myrberg.

För att säkra upp ett branschperspektiv på alla frågor kommer moderator Lennart Paulsson att få två välkända profiler från rese- och turistnäringen vid sin sida: Linda Bjernstål, grundare och vd Flygstolen, och Katalin Paldeak, direktör på Clarion Hotels.

–          De kommer att vara smarta sidekicks och bidra med sina åsikter och analyser av dagens ämnen och talare. Självklart hoppas vi också på ett stort engagemang från alla deltagare i publiken, säger Katarina Myrberg.

Seminariet hålls som brukligt på Sheraton Hotel och inleds med lunch kl 12 och avslutas cirka kl 17 med ett vimmel. Förutom kunskapsutbytet är Travel News Studio ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter inom resebranschens olika delar.

Priset för halvdagen inklusive lunch är 1495 kronor exklusive moms. Om tre personer från samma företag anmäler sig samtidigt kostar det 1195 kronor exklusive moms.

Du anmäler dig här: http://www.travelnews.se/special/travel-news-studio

 

 

 

 

 

 

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024