Annons:

Stockholmsmässan varslar 24 personer

Stockholmsmässan har varslat 24 personer om uppsägning och satsar samtidigt på att bli mer offensiva inom försäljning, produkt- och affärsutveckling genom att slå ihop sina två försäljningsorganisationer.

Det ekonomiska läget i Sverige och att många kunder har det kämpigt just nu har påverkat Stockholmsmässan. Detta har lett till att 24 personer, främst inom administration och supportfunktioner, har varslats.  Precis vilka tjänster som försvinner är ännu inte klart.

– Vi behöver ligga i framkant när det gäller att vidareutveckla vårt befintliga erbjudande och ta fram nya produkter, men samtidigt måste vi se över våra kostnader och hitta effektivare sätt att jobba på. Och tyvärr innebär det att ett antal personer blir övertaliga, säger Stockholmsmässans vd Patric Sjöberg.

Stockholmsmässan, som ägs gemensamt av Stockholm stad och Stockholms Handelskammare, har tidigare haft två olika försäljningsorganisationer som mässarrangör och som anläggning för kongresser, konferenser och företagsevent liksom för försäljning av eventservicetjänster. Nu slås dessa ihop till en gemensam säljavdelning, vilket, enligt Stockholmsmässan, innebär stora samordningsfördelar och att kunderna får enklare kontaktvägar när de kan beställa såväl monteryta som lokaler och kringtjänster från en och samma person.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024