Annons:

Resia förvärvar Sörmlands Resebyrå

Resia förvärvar Sörmlands Resebyrå i Katrineholm. Genom förvärvet blir Resia den enda stora lokala resebyrån.

– Vi tror på Katrineholm och ser många möjligheter att verka som en lokal resebyrå, både för privatkunder som ska ut och semestra, och för företag som behöver hjälp med sina affärsresor. Därför är vi väldigt glada att kunna stärka upp vår verksamhet med ytterligare kompetens, säger Bo Jakobsson, Försäljningsdirektör på Resia AB.

Resia har funnits i Katrineholm sedan 2001. Genom förvärvet satsar Resia på att utveckla sin verksamhet framförallt inom affärs- och konferensresor.

– Vi har haft en bra utveckling inom semesterresor i Katrineholm och vi ser en stor möjlighet att fortsätta växa inom både affärsresor och konferensresor. Genom att införliva Sörmlands resebyrå i vår verksamhet får vi tillgång både till kompetent personal och lokala nätverk som hjälper oss att stärka våra marknadsandelar i regionen, säger Bo Jakobsson.
 
Sörmlands Resebyrå har funnits i Katrineholm sedan 1983 med en verksamhet som omfattar både privatresor, affärsresor och konferensresor.

– Vi är fantastiskt glada över att få vara med och utveckla Resia och bygga en stark resebyrå i Katrineholm. På Sörmlands Resebyrå har den personliga kontakten och vårt lokala engagemang alltid varit viktig, och den företagskulturen har jag mött på Resia också, säger Bertil Wåhlin, tidigare resebyråchefpå Sörmlands Resebyrå.

Från och med den 22 oktober 2012 kommer Sörmlands Resebyrå att ingå i Resia Katrineholm. Samtliga anställda inom Sörmlands Resebyrå följer med till Resia i Katrineholm.

Kommentarer är stängda.