Annons:

SJ startar charter

SJ utökar sin verksamhet med SJ Charter. Det ger företag, organisationer eller privatpersoner möjlighet att hyra sitt eget SJ-tåg.

SJ Charter är den senaste produkten i SJ:s produktportfölj. Oberoende analyser beräknar att den växande marknaden för tågcharter kan fyrdubblas. Det skulle innebära en omsättning för SJ Charter på cirka 100 miljoner kronor.
 
– Det ska bli spännande att utveckla affären SJ Charter. Nu kan vi på ett tydligare sätt erbjuda våra kunder hela resan med ett charterupplägg på såväl korta som långa sträckor där vi även kan använda våra ordinarie tåg för både dag- och nattrafik för att skapa olika koncept, säger Jan Kyrk, ny chef för SJ Charter.
 
Planen är att SJ Charter tar hand om kundens hela resa, från första telefonsamtalet via tågresan till det avslutande uppföljningsmötet. 
 
– SJ har över 4 000 anställda som kan arbeta med detaljer och göra beställarens resa unik. Kunden kan åka när den vill och det är egentligen bara fantasin som kan sätta stopp för hur den vill resa, säger Jan Kyrk. 

Kommentarer är stängda.