Annons:

Sveriges bästa reseblogg ska utses

Resebranschen får ett eget bloggpris i Travel Blog Awards 2012. Fem vinnare ska utses och nu öppnas det upp för nomineringar.

Supersavertravel öppnar upp för nomineringar till Travel Blog Awards 2012. Vinnare i fem kategorier ska utses under det första året men i framtiden kommer fler kategorier.
– Det är första gången vi arrangerar Travel Blog Award och vi hoppas såklart att det ska få en stor genomslagskraft. Vi vill finnas där våra kunder är och idag är det många som är aktiva och skriver resebloggar samt att än fler läser bloggar kontinuerligt, säger Marléne Wallberg, marknadsdirektör på Supersavertravel.
När den öppna nomineringen, där alla bloggar kan nomineras, avslutas den 19 december tas de tio bloggar som har fått flest nomineringar samt uppfyller juryn urvalskriterier i varje kategori ut och går vidare till finalen. Det är då tio bloggar som tävlar i varje kategori och den som har flest röster samt även här uppfyller juryns urvalskriterier i respektive kategori utses som vinnare den 11 januari 2013.
De fem olika kategorierna är Bästa reseblogg, Bästa barnresetipsen, Mest inspirerande New Yorkbloggen, Bästa Thailandsbloggen och Bästa fotobloggen.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024