Annons:

Travelstarts Stephen Ekberg till Grand Travel Award

Stephan Ekbergh, Travelstarts grundare och den mest kände svenske onlinereseentreprenören, är en av talarna på branschseminariet vid Grand Travel Award 13 februari. TN kollade upp om vår långväga gäst börjat få rampfeber.

Stephan Ekbergh sålde för några år sedan sin nordiska onlineverksamhet till Etraveli och fokuserar nu på Travelstart i Afrika, där han bor med sin familj i Kapstaden. Men han gör ett sällsynt nedslag på Travel News Studio och Grand Travel Award 13 februari.

Varför ska folk komma och lyssna till dig?

– Ja, det kan man undra. Det blir historier och inga strategier och jag lovar att inte prata sociala media eller hur viktiga mobila bokningar är.

Kan man lita på det?

– Ha, ha. Nej, ärligt, jag ska prata om Travelstart, mig, värderingar, Afrika, kundservice, online travel och entreprenörskap. Jag hoppas kunna göra det på ett kul sätt.

Vad är det mest spännande som du håller på med just nu?

– Det är så mycket och jag är så upphetsad, som jag inte varit på många år. Vi lanserade i Egypten häromdagen och i söndags lanserade vi en helt ny plattform som tagit tre år att utveckla och kostat en fruktansvärd massa pengar. Sen jobbar vi med flera nya projekt jag inte kan berätta om, massor av innovativa lösningar och nya affärsområden. Och den här veckan plockar vi druvorna till vårt eget mousserade vin, Cap Classique, det ska bli spännande att smaka så småningom.

Vilken blir det viktigaste trenden i resebranschen 2013?

– Ingen aning. Fast i Afrika är det definitivt alla nya lågprisbolag som poppar upp i alla länder.

Vad är viktigast för att lyckas som entreprenör?

– Att strunta i vad andra tycker, att våga gå emot konventionell visdom, våga lita på sin mage. Att ha mycket mod, och ganska mycket enfald.

Förutom Stephan Ekbergh medverkar även Norwegians vd Björn Kjos, näringsminister Annie Lööf och projektkonsult och föreläsare Lisa Ekström på Travel News Studio. Boka din biljett som inkluderar plats på galakvällen på www.grandtravelaward.se

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024