Annons:

Malaysia Airlines ny medlem i Oneworld

Från om med 1 februari är Malaysia Airlines medlem i flygalliansen Oneworld.

Den första flygresan som Oneworldmedlem gick från Kuala Lumpur till Shanghai i fredags kl 01.40. Att gå med i Oneworld, som är en av världen tre största flygallianser, är ett steg i flygbolagets marknadsstrategi att stärka bolaget internationellt. Samtidigt stärker Malaysia Airlines Oneworlds linjenät i Sydostasien. Malaysia Airlines flyger till cirka 60 destinationer i nästan 30 länder. Dessutom är den nya Oneworld-hubben Kuala Lunpur en av världens tio mest internationellt besökta städer, enligt en undersökning av Mastercard.

– Att bli medlem i Oneworld är en av de milstolparna i Malaysia Airlines historia. Det kommer att stärka vår konkurrenskraft avsevärt, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder ett globalt nätverk tillsammans med våra partners som inkluderar några av de bästa och största flygbolagen i världen. Samtidigt kommer det att ge oss möjlighet att dra nytta av alla de ekonomiska fördelar som det innebär att vara en del av en global allians, säger flygbolagets koncernchef Ahmad Jauhari Yahya till Travel Weekly.

Oneworld har nu 842 destinationer i 156 länder, cirka 9 000 avgångar per dag och en kombinerad flotta på cirka 2 500 flygplan.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024