Annons:

En dag kvar – fortsätt att rösta på Årets resesäljare nu!

Nära 1 200 röster har redan kommit in i tävlingen Årets Resesäljare som presenteras på Grand Travel Award den 13 februari! Omröstningen är i full gång och spänningen stor. Blir det Tina på Blomgren Travel, Alexandra på Ticket eller Mimmi på Freys Resebyrå som tar hem priset? Än finns det möjlighet att göra din röst hörd!

För femte året har omröstningen bland alla Travel News läsare i gång för att utse Årets resesäljare. I år står kampen mellan Alexandra Tache på Ticket Privatresor i Sandviken, Mimmi Tysk på Freys resebyrå i Norrtälje och Tina Vestin på Blomgren Travel i Stockholm.

Omröstningen pågår för fullt ytterligare några dagar, så snabba er på att lägga era röster. Inne på grandtravelaward.se finns allt du behöver veta om de tre resesäljarna, inklusive några snabba frågor och svar, men här ser ni själva motiveringarna.

 

Alexandra Tache, 25 år, Ticket Privatresor i Sandviken:

Inget är omöjligt i Alexandras värld. En mycket duktig resesäljare som med energi och glädje ger fingertoppsservice i alla lägen. Hon tar egna initiativ och hjälper gärna kollegerna med energi och glädje, som en del av Tickets särskilda expertteam på flyg. Och mitt i allt är hon en av eldsjälarna som tar hand om kunderna på Facebook och twitter.

Mimmi Tysk, 35, Freys resebyrå i Norrtälje:

Mimmi lever, andas och älskar resor, hon ger alltid max och bästa personliga service. Kunder ringer från hela Sverige som nåtts av ryktet om hennes kunskap och förtroendeingivande sätt, och kanske bäst i Sverige på kryssningar. En passionerad säljare och som en leverantör säger: ”Om alla resebyråer hade resesäljare som Mimmi skulle resebranschen gå mycket bättre”.

Tina Vestin, 47, Blomgren Travel i Stockholm:

Tina är först på jobbet – och lämnar sist, alltid med glatt bemötande mot både kunder och kolleger. En mycket proffsig affärsresesäljare som  besitter en enorm destinationskunskap och som inte kan passera ett hotell ute på sina många resor över världen utan att inspektera det.  Hennes trogna kunder älskar den hjälp de får med sina resor varhelst i världen de befinner sig, närhelst på dygnet.

Gå in genast och rösta på din favorit,klicka här:

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024