Annons:

Flygvärdinna fick sparken efter Twitterinlägg

En bild på den ryska flygvärdinnan Tatiana Kozlenko som ger passagerarna i kabinen fingret spreds som en löpeld i sociala medier. Då fick hon sparken – via Twitter.

Bilden lades upp på Vkontakte, Rysslands motsvarighet till Facebook, och spreds sedan snabbt via Twitter. Inget ansikte syns på bilden, men flygvärdinnan hade taggat sig själv. När hennes arbetsgivare Aeroflot fick höra talas om bilden gav de igen med samma mynt och gav henne sparken – via Twitter.

”Att lägga upp den här bilden visar hennes inställning till passagerare och arbetsuppgifter. Hon har erkänt sitt misstag för sina chefer.” skrev flygbolaget på Twitter efter händelsen.

Tatiana Kozlenko medger att hon taggade sig själv på bilden men hävdar att det inte är hennes arm man ser.

– Jag anser inte att jag har gjort mig skyldig till något. Fotot lades upp på min sida och då taggade jag bara mig själv på det. Handen är inte min, och det är inte ens ett flygplan som tillhör min arbetsgivare. Jag förstår inte varför de vill förstöra mitt liv. Jag ber er om hjälp och stöd, skrev hon på sin Vkontakte-sida efter Aeroflots twittermeddelande.

Och inlägget gav resultat. Enligt Aftonbladet fick kvinnan tillbaka sin anställning, men hålls under övervakning.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024