Annons:

Tallink Silja söker 120 nya medarbetare

Under två dagar Tallink Silja tillsätta 120 jobb under en rekryteringsträff.

Rekryteringsträffen hålls på torsdag och fredag, 14–15 mars, på Arbetsförmedlingen Globen i denna vecka och är ett samarbete mellan Tallink Silja och Arbetsförmedlingen. Rederiet är på jakt efter servicepersonal till de båda fartygen M/S Galaxy och M/S Symphony.

– Kul att vi har fått förtroendet att hjälpa Tallink Silja i den här rekryteringen. På rekryteringsträffen får de träffa mängder av intresserade sökande och kan börja göra ett första urval direkt på plats, säger Lisa Granberg, arbetsförmedlare på Arbetsförmedlingen Globen, till standbynesw.com.

Rederiet söker både fast personal och personal för säsongsarbete. Jobben är främst olika serviceyrken ombord på fartygen, som butikspersonal, bar- och serveringspersonal, kockar, kallskänkor, hyttvärdar och -värdinnor samt lokalvårdare. Under rekryteringsträffen har de sökande möjlighet att ställa frågor och att genomföra en första intervju med den potentiella arbetsgivaren. Grundkravet för alla tjänster är att den sökande är minst 18 år gammal samt talar utmärkt svenska och god engelska.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024