Annons:

Bokningssystemet Amadeus lanserar nytt program

Det ska bli mindre pappersjobb för resebyråer med nya Amadeus Integrated Mid-Office.

Amadeus lanserar nu första versionen av sitt order- och faktureringssystem Amadeus Integrated Mid-Office, som framförallt ska hjälpa små och medelstora resebyråer inom affärs- och privatresesegmentet att effektivisera arbetet.

Amadeus Integrated Mid-Office fungerar som en samlingsplats där all relaterad data till en reseorder kan läggas in – bokningar via Amadeus såväl som från andra reseaktörer. På så vis får resebyrån all information tillgänglig på ett och samma ställe.

Det nya programmet ligger i Amadeus centrala system vilket gör att resebyråerna slipper bekosta server- och IT-kostnader, samt installation och uppdateringar av programvaran. Amadeus Interface Record behöver dessutom inte skickas mellan olika system. En annan fördel med integrationen är att samma kundprofiler används i båda systemen, vilket innebär att resebyråerna slipper uppdatera informationen i två olika system.

– För oss på Amadeus känns det riktigt bra att kunna erbjuda våra kunder ett mid-office system som är anpassat till deras verksamhet, och som låter resebyråerna lägga mer tid på att serva kunderna och mindre tid på administration. Vi har som mål att ha en kunddriven produktutveckling, och Amadeus Integrated Mid-Office kommer att fortsätta att utvecklas för att möta resebyråernas framtida behov, säger Jesper Söderström, vd på Amadeus Scandinavia.

 

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024