Annons:

Supersavertravel går in i Ryssland

Etraveli-ägda webbresebyrån Supersavertravel ska etableras på den ryska marknaden.

Den webbaserade resebyrån Supersaver/Supersavertravel finns i dag i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. Nu fortsätter företaget, som ägs av Etraveli, sin expansion. Sajten Supersaver.ru lanseras på den ryska marknaden.
Enligt statistik från Internetworldstat i juni 2012 använder knappt 50 procent av den ryska befolkningen internet. Detta kan man ta i jämförelse mot Norden där drygt 90 procent av befolkningen använder internet. Detta tolkar Supersavertravel som att en enorm tillväxt kommer att ske under de närmaste åren i Ryssland.
– Vi vill såklart dra nytta av denna tillväxt som finns i Ryssland och som kommer att finnas där de närmaste åren. Vi har lång och bra erfarenhet av att expandera till andra marknader tack vare vår skalbara plattform, vår kunskap om hur man bygger volymer och affärer på relativt kort tid. Den existerande volymen samt den kraftiga tillväxten som vi ser kommer, förväntas bidra mycket positivt till Supersavertravels framtida lönsamhet, säger vd Ralph Axelson.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024