Annons:

100 bäst betalda cheferna – bara var fjärde är kvinna

I Travel News aprilnummer och exklusivt för våra TN-plusmedlemmar på webben presenteras årets topplista över de 100 bäst betalda cheferna i resebranschen. STS Alpresors ägare Olle Magnusson toppar listan med en inkomst på drygt 10 miljoner kronor. Första kvinna dyker upp först på plats 22.

För första gången innehåller Travel News lönetopp över de 100 bäst betalda cheferna män och kvinnor på en och samma lista. Det tydliggör att mansdominansen fortfarande är stor och de högsta topplönerna är förbehållna männen.

STS Alpresors ägare Olle Magnusson toppar årets lista för inkomståret 2011 före Thomas Cooks förre koncernchef Sam Weihagen och SAS Rickard Gustafson. Först på plats 22 dyker den första branschrelaterade kvinnan upp, SEB Korts vd Synnöve Trygg. Näst högst betalda kvinnan i branschen är Swedavias vd Torborg Chetovich.

Hela 100-listan samt den så kallade kändislistan med 40 av de mest välkända branschpersonligheterna som inte platsade på 100-listan hittar du i Travel News nya aprilnummer. Alla TN:s betalande prenumeranter kan även läsa alla listorna på travelnews.se när de har anslutit sin prenumeration till vår TN Plus-tjänst.

Klicka här för att läsa hela Lönetoppen och se listorna på webben.

Exklusivt för våra TN Plus-medlemmar presenterar vi även en unik lista med 333 toppchefers löner från branschens alla delar på webben – från flyget till resebyråer.

Ta del av den unika listan här.

Är du betalande prenumerant och vill bli TN Plus-medlem för att ta del av de exklusiva listorna i Lönetoppen. Har du en friexprenumeration på Travel News kan du inte bli TN Plus-medlem och ta del av materialet.

Skaffa ditt konto här.

 

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024