Annons:

Qatar Airways Dreamliner i luften igen

De olycksdrabbbade Dreamlinerplanen lyfter för allt fler flygbolag igen. Nu har Qatar Airways sällat sig till skaran.

Den 1 maj återupptog Qatar Airways sina flygningar med Boeing 787 Dreamliner efter det världsomspännande flygförbudet.

Qatars Dreamliners kommer att flyga dagligen mellan Doha och Dubai. Qatar Airways vd Akbar Al Baker var den första passageraren att gå ombord i sällskap av Boeings chef i Mellanöstern, Jeffrey Johnson.

– Jag har alltid sagt att jag skulle vara den första att flyga med Qatar Airways 787 när den åter tas i bruk, och jag är glad att våra Dreamliners flyger igen så att vi kan ge våra passagerare den oöverträffade nivån av service och komfort som Dreamlinern erbjuder, sade Akbar Al Baker.

– Efter ett bakslag, som inte bara påverkat vår egen verksamhet utan även andra flygbolag över hela världen, ser vi fram emot att nu introducera Dreamlinern på andra viktiga destinationer under de kommande veckorna. Jag har alltid hyllat Dreamlinern som ett state-of-the-art flygplan som kommer att förändra människors sätt att resa och jag är glad över att jag fick vara ombord under vår första flygning. Under tiden där våra Dreamliners har stått på marken har vi arbetat nära Boeing för att övervaka situationen. Säkerhet har alltid varit högsta prioritet för Qatar Airways och jag har fullt förtroende för säkerheten och tryggheten för detta flygplan, säger Al Baker.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024