Annons:

Branson – Air Asias nya flygvärdinna

Miljardären sir Richard Branson rakade benen, tog på sig strumpbyxor, tajt kjol och läppstift – och agerade flygvärdinna för ärkerivalen Air Asia. Tillsammans med Tony Fernandes bjöd de passagerare på en show, med Aerosmiths "Dude looks like a lady" i högtalarna.

Virgins ägare Richard Branson, 63, förlorade ett vad med Air Asia-bossen Tony Fernandes och härom dagen var det dags att betala. Branson fick arbeta som flygvärdinna under en flygning med Air Asia.
Omkring 300 passagerare var med på flygningen från Perth till Kuala Lumpur och fick se Branson iförd Air Asias korta, röda uniform för flygvärdinnor, smink och rakade ben i strumpbyxor. När han gick ombord spelades Aerosmiths ”Dude look like a lady” i högtalarna. Hans säkerhetsgenomgång inför flygningen ska ha varit så populär att den fick applåder, skriver Eturbonews.com.
Med på flygningen var självklart Tony Fernandes själv och Branson fick i uppgift att servera dryck till sin rival. Drinken spilldes dock ut över Fernandes.
– Jag tappade den, på riktigt, påstod Branson.
– Du kommer att få städa toaletterna, svarade en blöt Fernandes.
Under flygningen följde cirka 50 journalister Bransons arbete och hans många pauser för att posera på bilder med passagerare.
– Jag skulle kunna vänja mig vid det här. Alla tjejer vill känna efter. Det brukar inte hända, sa han och lade upp ett strumpbyxeben på en passagerares armstöd.
Flygningen avslutades med att Branson fick sparken och att han och Fernandes sprejade ner varandra med champagne.
Vadet gjordes för över två år sedan, när flygbolagsbossarnas Formel 1-lag möttes i Abu Dhabi. Plojen har dragit in cirka 200 000 dollar till en välgörenhet i Australien.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024