Annons:

Krister Bergström ska lyfta Resia online

Resia förstärker sin onlineorganisation med en online manager, Krister Bergström, som kommer att få ett övergripande ansvar för samtliga varumärken, däribland Resia och nyförvärvet Resfeber.

Krister kommer närmast från spelindustrin, där han jobbat närmare 20 år med fokus på affärsutveckling, volymtillväxt och kundnytta. 

– Min uppgift blir att tillsammans med övriga organisationen se till att Resia växer och tar position online. Här kommer jag ha nytta av mina snart 20 år inom onlinemarknaden i kombination med erfarenhet av affärsutveckling och organisationsutveckling, säger Krister Bergström.

Krister Bergström har sedan 1996 arbetat i ledande befattningar inom olika verksamheter inom spelindustrin, bland annat affärs- och teknikutveckling på Interactive Gaming Systems, IGS (Eklundgruppen/Bingolotto), Svenska Spel och Boss Media. Han har också varit grundare och delägare i NYX Interactive. 

Resias entreprenörsanda i kombination med ett starkt varumärke bidrog till att locka över Krister Bergström till Resia.

– Resia är i en spännande fas i sitt långa liv. De har en ledande position på marknaden, men vill mer.  Dessutom gillar jag utmaningar och tillsammans har vi en spännande resa framför oss, säger Krister Bergström. 

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024