Annons:

Världsstjärnor ger hotellsuccé

Beyoncé, Justin Bieber och Springsteen gav rusning efter hotellsängar.

Hotellbranschen har gynnats av världsstjärnornas besök i landet. Nya siffror från Hotels.com visar att antalet personer som letat efter hotellövernattningar för det aktuella datumet har ökat med över 200 procent.

Justin Bieber var först i en rad av världsstjärnor som gästat Stockholm under våren. Efter det har både Bruce Springsteen och One Direction spelat för fulla hus på Friends Arena. Näst på tur är Beyoncé 29 maj, tätt följd av Kiss som kommer till Stockholm 1 juni.

Även Kiss fans verkar vilja ta in på hotell efter konserten. Jämfört med samma datum förra året har 118 procent fler personer sökt efter hotell i Stockholm.

Sökningarna efter hotell gick upp med 150 procent på datumen för Springsteens två första konserter, jämfört med året innan.  Flera andra evenemang under våren, såsom VM i Ishockey har även gjort att efterfrågan på hotell varit stor då flera fans stannar under hela turnén. Statistiken är baserad på sökningarna på aktuella datum under de senaste 90 dagarna jämfört med samma period förra året.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024