Annons:

Norwegian har premiärflugit till New York

I fredags gick Norwegians premiärflyg till New York från Arlanda.

Den nya flyglinjen presenterades av Norwegian i november förra året. Nu har den lyft. Flygbolaget firade sina passagerare på Arlanda med Tensta Gospel Choir och cheerleaders från GF Uppsalaflickorna vid Norwegians incheckningsdiskar i terminal 5.

– Det är en stor dag för Norwegian idag och en viktig milstolpe i bolagets historia. Vi är mycket glada för det goda mottagandet som våra långdistanslinjer har fått och att vi nu äntligen, efter år av planering, kan välkomna våra första passagerare ombord till New York. Marknaden för interkontinentala flygningar har länge präglats av höga priser och låg flexibilitet. Mottagandet av våra nya långdistanslinjer visar att det finns en stor efterfrågan på billiga och bekväma långdistansresor, sa Norwegians Informationschef Åsa Larsson i fredags.

– Det är fantastiskt roligt att Norwegian startar upp långdistansflygningar från Stockholm Arlanda Airport till New York. Fler aktörer och ett breddat utbud är bra för resenärerna. Förutsättningarna att utveckla fler direktförbindelser från Sverige är goda, speciellt eftersom Stockholmsregionen är Skandinaviens största marknad, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör Stockholm Arlanda Airport.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024