Annons:

Resia öppnar ny affärsresebyrå i Stockholm

Resia öppnar sin fjärde resebyrå i Stockholm.

Resia har sedan innan två affärsresebyråer och en privatresebyrå i Stockholm. Planen är att växa ytterligare och ta ännu fler marknadsandelar i huvudstaden.

– Vi har tre byråer som utvecklas väl på Stockholmsmarknaden, men vi ser att det finns mer utrymme för oss att ta. Därför väljer vi att växa med ytterligare en byrå, säger Jeanette Persson, försäljningschef på Resia.

Verksamheten är planerad att komma igång i september. Den nya affärsresebyrån i Stockholm kommer att ligga på Valhallavägen och gå under namnet Resia Valhallavägen. Det är också till samma lokaler som Resfeber och Box Office flyttar nästa vecka. Resia förvärvade Resfeber i vintras. Resfebers nuvarande gruppavdelning är stommen i verksamheten. Ambitionen är att bygga på med ytterligare kompetens och rekrytering av affärsresesäljare. Chef för verksamheten blir Anne Branteryd, tidigare chef för Resfebers kundtjänst. Verksamheten är alltså Resiaägd. 

– Att alltid ha en hög tillgänglighet och jobba nära kund, med ett personligt bemötande och engagemang är jätteviktigt för oss. Med ytterligare en butik i Stockholm ser vi att vi får en större kännedom och förståelse för den lokala marknaden. På så vis kommer vi ännu närmare våra kunder, säger Jeanette Persson. 

Totalt har Resia 58 resebyråer i Sverige med drygt 500 anställda.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024