Annons:

Vinhotell öppnar i Stockholm

The Winery Hotel ska öppna hösten 2015 vid korsningen E4/E18 i Solna.

Bakom hotellidén ligger Ejnar Söder som bland annat startat Nordic Light och Nordic Sea Hotel. Det nya vinhotellet är ett samarbete med HKC Hotels och konceptet innebär, som namnet antyder, att man satsar på vinintresserade gäster. Husets, som börjar byggas om några månader, ska ha tegelklädda väggar med stora fönsterpartier och ska uppfattas som en stor saluhall. Hotellet ska ha en vinfabrik med egen vintillverkning, vinbar, delibutik, restaurang och Sveriges största vinotek. De 184 hotellrummen ska ha fönster från golv till tak och dess inredning och design kommer att följa konceptet i övrigt med bland annat synligt tegel och slipat betonggolv. Byggnaden kommer att omgärdas av en tegelklädd mur och en stor uteservering med pergola och vinrankor. På hotellets tak, med utsikt över Brunnsviken och Hagaparken, kommer en hälsoavdelning med spa och yogasal att byggas.

– Av alla de hotell som jag under åren har öppnat så är the Winery tveklöst det mest spännande och annorlunda. Vintemat och saluhallsmiljön gör hotellet till något alldeles unikt, säger Ejnar Söder som i och med the Winery kommer att vara uppe i sin 14:e hotelletablering i Sverige.

– Detta företagstäta område, vid Stockholms infart och med en kort promenad till Friends arena är ett mycket bra hotell-läge. Nu öppnar vi ett hotell som sticker ut ordentligt från de kedjehotell som idag finns etablerade i området, säger Kurt Östlundh, ägare till HKC Hotels.   

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024