Annons:

Ny branschorganisation för semesterbostäder

Branschorganisationen European Holiday Home Association (EHHA) ska bli ny paraplyorganisationen för Europas semesterbostadsuthyrare.

Den nya branschorganisationen har grundats av Interhome tillsammans med andra ledande aktörer som Novasol, Hoseasons och DanCenter. Kontinenten erbjuder nu över 20 miljoner semesterbäddar, vilket innebär mer än 20 miljarder euro i intäkter varje år. EHHA:s första generalsekreterare blir Carlos Villaro Lassen som är vd för Danmarks branschförbund för semesterbostäder.

– Branschen för semesterbostäder skapar tusentals jobb i Europa och skapar värden för turist-, restaurang- och detaljhandelsnäringen. Och med det nya branschförbundet är vårt mål att kontinentens politiker ska bli ännu mer kunniga om den ekonomiska påverkan som detta har, säger Carlos Villaro Lassen.

– Jag är övertygad om att EHHA är rätt plattform för att nå dessa mål inom en rimlig tidsram. Och vi på Interhome kommer att bidra när det gäller att utveckla paraplyorganisationen till att bli en effektiv talesperson för vår bransch, säger Interhomes vd Simon Lehmann.

 

 

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024